Të gjitha kategoritë

Rreth nesh

Shtëpi> Rreth nesh

Rreth nesh

Zinxhiri i furnizimit Hunan hi-soon është një ndërmarrje e bazuar në tregun global dhe e përkushtuar ndaj bashkëpunimit ndërkombëtar të kapaciteteve prodhuese, tregtisë së importit dhe eksportit. Platforma e shërbimeve ekonomike dhe tregtare jashtë shtetit si kompania e saj e lidhur, duke lidhur talentet e huaja dhe institucionet vendase, operimin e stacioneve të shërbimit, duke u fokusuar në shërbimet ndërkombëtare ekonomike dhe tregtare dhe duke u ofruar ndërmarrjeve talente dypalëshe, mundësi biznesi dhe lidhje projektesh. Aktualisht, jashtë shtetit janë krijuar 18 stacione shërbimesh ekonomike dhe tregtare.

Zinxhiri i furnizimit Hunan hi-soon është partneri strategjik global i markave më të mira të Kinës duke përfshirë zoomlion për pajisjet e tij të rënda të ndërtimit, hisoon është i autorizuar të shpërndajë makineritë dhe të kujdeset për shërbimin pas shitjes.

Familja jonë është punonjësit tanë të përkushtuar.

Zinxhiri i Furnizimit Hunan Hi-Soon është një ndërmarrje e bazuar në tregun global dhe e përkushtuar ndaj bashkëpunimit ndërkombëtar të kapaciteteve prodhuese, tregtisë së importit dhe eksportit.

Hunan Hi-Së shpejti

Histori

janar 2016
janar 2018
korrik 2019
tetor 2019
tetor 2020
nëntor 2020
dhjetor 2020
tetor 2021
janar 2016
Krijimi i Grupit të Shtëpisë së Jashtme
janar 2018
Krijimi i zinxhirit të furnizimit Hisoon
korrik 2019
Shitësi i Shërbimeve të Bashkëpunimit Industrial Ndërkombëtar Qeveritar
tetor 2019
Filloni të importoni produktin bujqësor
tetor 2020
Partner strategjik me Zoomlion Heavy Equipment, tregtar në territorin e Afrikës; Tregtar në provincën Hunan dhe jashtë shtetit për makineritë Jonyang
nëntor 2020
I pari në provincën Hunan që importon bujqësi në kontejnerë
dhjetor 2020
Të ardhura për herë të parë mbi 1 milion juanë
tetor 2021
Mbi 18+ stacione shërbimi në të gjithë vendet e Afrikës

ekip

team8
team7
team6
team5
team4
team3
team2
team1