Të gjitha kategoritë

Të gjithë Vinç Terreni

Shtëpi> Produkte > Të gjithë Vinç Terreni

19
Vinç Zoomlion Gjithë Terreni Zat1500 150 Ton, Modeli i Përmirësuar Shitet Hot

Vinç Zoomlion Gjithë Terreni Zat1500 150 Ton, Modeli i Përmirësuar Shitet Hot


Karakteristikat e produktit

Kapaciteti ngritës

Ky produkt i teknologjisë së lartë, duke kombinuar sistemet mekanike dhe hidraulike në tërësi, ka aq shumë përparësi, si performanca e mirë e kontrollit, performanca e shkëlqyer e mikropozicionimit, aftësia e madhe ngritëse dhe lartësia super ngritëse, saqë është aktiv në fusha të ndryshme.

Shasia me 5 boshte (me 3 akse të drejtuara dhe të gjitha boshtet e drejtuara) për qëllime speciale me gjerësi të plotë është prodhuar nga Zoomlion, duke ofruar vizion të gjerë, kabinë të gjerë dhe dekorim luksoz.

Vlera më e fundit e kontrollit të drejtimit proporcional elektro-hidraulik me funksionin e sensorit të ngarkesës, pompat e sistemit të ndryshueshëm të shumëfishtë të pistës dhe sistemi i ndryshueshëm i hapur/mbyllur sigurojnë që çdo mekanizëm ekzekutiv të përdorë plotësisht aftësinë e tij të punës.

Pajisjet e sigurisë, si vlera e relievit, vlera e balancës, vlera e bllokimit dhe frenimit hidraulik, etj. në sistemin hidraulik, janë kundër këputjes së tubave dhe zorrëve.

specifikimet
ArtikullNjësivlerëVërejtjet
Performanca e punësMaks. aftësia ngritëse e vlerësuarkg150000Në rreze 3 m
Maks. momenti i ngarkesës së bumit bazëkN.m4704Në rreze 6 m
Maks. momenti i ngarkesës max. bum bum gjatësi (plotësisht i zgjatur)kN.m1505Në rreze 32 m
Maks. momenti i ngarkesës së bumit bazëm13.0
Maks. lartësia e ngritjes së bumit kryesorm72Këta parametra nuk përfshijnë devijimin e bumit kryesor dhe krahut. Vlera në kllapa është vlera me shtesën e instaluar.
Maks. lartësia e ngritjes së xhibitm87 / (95)
Shpejtësitë e punësMaks. Shpejtësia e litarit të ngritjes (çikrika kryesore)m / min114Në shtresën e 4-të
Maks. shpejtësia e litarit të ngritjes (Çikrik ndihmës)m / min74Në shtresën e 3-të
Boom derricking up times94
Koha e zgjatjes së bumits860
Maks. Shpejtësia e rrotullimitr / min1.4
Parametrat e drejtimitMaks. shpejtësia e drejtimitkm / h75
Maks. shkallëzueshmëria%40
Diametri i kthimitm≤20
Min. pastrimi nga tokamm305
Kufijtë për ndotësit e shkarkimit dhe tymin
Në përputhje me standardet përkatëseGB3847-2005/GB17691-2005(National Stage 4)
Konsumi i karburantit për njëqind kilometraL76
MasëPesha e vdekur në gjendje drejtimikg60000
Masa e plotë e frenimit të automjetitkg59805
Ngarkesa në akset 1,2 dhe 3kg12000
Ngarkesa në akset 4 dhe 5kg12000
përmasatDimensionet e përgjithshme (L × W × H)mm15390 3000 × × 4000
Përhapja e jashtme (L)m8.43
Përhapja e shtyllës së jashtme (W)mZgjeruar plotësisht: 7.8, Zgjatur ndërmjet: 5.3
Gjatësia kryesore e bumitm13.5 - 72
Këndi i bumit°-0.5 - 82
Gjatësia e xunkthitm11,18.6
Jib + gjatësia e zgjatjesm26.6
Ofset°0,30

2

HETIM