Të gjitha kategoritë

Të gjithë Vinç Terreni

Shtëpi> Produkte > Të gjithë Vinç Terreni

20
Zoomlion Gjithë Terrain Crane Zat2000v743.1 200ton, Model i rëndësishëm me super barazi dhe performancë të shkëlqyeshme pune, shitje e nxehtë

Zoomlion Gjithë Terrain Crane Zat2000v743.1 200ton, Model i rëndësishëm me super barazi dhe performancë të shkëlqyeshme pune, shitje e nxehtë


Karakteristikat e produktit

Vinçi për të gjithë terrenin ZAT2000, i cili përdor mirë kristalizimin tonë teknologjik të disa dekadave në projektimin dhe prodhimin e vinçave celularë të kombinuar me teknologji të avancuara ndërkombëtarisht, është një produkt me performancë të lartë dhe besueshmëri të lartë i projektuar dhe zhvilluar për të përmbushur kërkesat e tregut. Ky produkt i teknologjisë së lartë, duke kombinuar sistemet mekanike, elektrike dhe hidraulike në tërësi, ka aq shumë përparësi, si performanca e mirë e kontrollit, performanca e shkëlqyer e mikropozicionimit, kapaciteti i madh ngritës dhe lartësia super ngritëse, saqë është aktiv në fusha të ndryshme. Ky produkt mund të përdoret gjerësisht në industrinë kimike, ndërmarrjet e minierave, fushat e naftës, portet dhe kantieret e ndërtimit, etj., Përveç zonave me valë të forta elektromagnetike, për të bërë punë ngritëse dhe ngritjeje.
Ky produkt është një vinç për të gjithë terrenin me funksion rrotullues me rreze të plotë, seksione të bumit teleskopik dhe sisteme proporcionale elektro-hidraulike të kontrolluara. Shasia për qëllime speciale me 5 boshte (me 3 boshte dhe të gjitha boshtet e drejtuara) me gjerësi të plotë është prodhuar nga Zoomlion, duke ofruar vizion të gjerë, kabinë të gjerë dhe dekorim luksoz.

Valvula e kontrollit të drejtimit proporcional elektro-hidraulik më të fundit me funksionin e ndjeshmërisë së ngarkesës, pompat e shumëfishta të ndryshueshme me piston dhe një sistem variabël të hapur/mbyllur sigurojnë që çdo mekanizëm ekzekutiv të përdorë plotësisht aftësinë e tij të punës.

Dy levë mund t'i sigurojnë vinçit lëvizje të njëkohshme të qetë midis "Çikëririt kryesor / çikrik ndihmës", "Derrick", "Slew" dhe "Teleskopi", të cilat përmirësojnë shumë efikasitetin e punës. Joysticks kanë përparësi të tilla si funksionimi i lehtë dhe fleksibël, puna e qetë dhe e besueshme dhe rregullimi i shpejtësisë pa shkallë, etj.

Pajisjet e sigurisë, si valvula lehtësuese, valvula e balancimit, bllokimi hidraulik dhe valvula e frenimit, etj. në sistemin hidraulik, janë kundër këputjes së tubave dhe zorrëve.

Sistemet e plota të ndriçimit dhe pajisjet e sigurisë, si kufizuesi i momentit të ngarkesës, mund të garantojnë sigurinë tuaj gjatë funksionimit dhe janë të përshtatshëm për punën e natës.

specifikimet
ArtikullvlerëVërejtjet
Performanca e punësMaks. kapaciteti i vlerësuar ngritës kg200000
Maks. momenti i ngarkesës së bumit bazë kN.m6664Në rreze 8 m
Maks. lartësia e ngritjes së bumit kryesor m72Parametrat nuk përfshijnë devijimin e bumit kryesor dhe krahut. Vlera në kllapa është vlera me shtesa të instaluara.
Maks. lartësia e ngritjes së xhibit m95 / (103)
Shpejtësitë e punësMaks. shpejtësia e litarit të ngritjes (Çikrika kryesore) m/min120Në shtresën e 4-të
Maks. shpejtësia e litarit të ngritjes (Çikrik ndihmëse) m/min70Në shtresën e 4-të
Koha e zgjatjes së bumit min12Ndikohet nga temperatura dhe RPM e motorit
Boom derriking up time s97
Shpejtësia e rrotullimit r/min0 - 1.4
NgarjeMaks. lartësia mbi nivelin e detit m2000
Maks. shpejtësia e drejtimit km/h75
Maks. klasifikueshmëria %40
Min. diametri i kthesës m20
Min. largësia nga toka mm305
Kufijtë për ndotësit e shkarkimit dhe tyminNë përputhje me standardet përkatëseGB3847-2005GB17691-2005 (Skena IV Kombëtare)
Konsumi i karburantit për njëqind kilometra L78
MasëPesha e vdekur në gjendje drejtimi kg60000Hiqni grepin, kundërpeshën e lëvizshme, fustanin, tufën e gjelit, bumin e majës, jastëkët e këmbës, trarët rrëshqitës, çikrikët kryesorë dhe ndihmës, litarët e telit që rripin në çikrik dhe gomën rezervë, dhe kullojeni vajin hidraulik të superstrukturës përpara automjetit ngarje.
përmasatDimensionet e përgjithshme (L × W × H) mm15660 × 3000 4000
Përhapja e jashtme (L) m8.9
Përhapja e jashtme (W) m8.3
Gjatësia kryesore e bumit m13.4 - 72

2

HETIM