Të gjitha kategoritë

Vinç zvarritës

Shtëpi> Produkte > Vinç zvarritës

图片
Zoomlion 260 Ton Crawler Crane Zcc2600, Star Model Hot Sale, kryeson një rekord të shitjeve të vinçave zvarritëse në tregun ndërkombëtar midis markave kineze

Zoomlion 260 Ton Crawler Crane Zcc2600, Star Model Hot Sale, kryeson një rekord të shitjeve të vinçave zvarritëse në tregun ndërkombëtar midis markave kineze


Karakteristikat e produktit

EFIKASE, E SHPEJTË DHE SIGURIA
Mekanizmi i punës rritet me 20%, dhe shpejtësia e secilit mekanizëm nuk ngadalësohet
gjatë funksionimit të 2 funksioneve njëkohësisht;
Koha e ngritjes së të gjithë vinçit është më pak se 6 orë;
LMI dhe sistemi monitorues në kohë reale i gjithëdrejtuar, për të siguruar funksionimin e sigurisë.

I PËRSHTATSHËM, I KOHOTË DHE INTELIGJENCE
Maksimumi. Pesha e vetme e transportit është 30.5t, gjerësia e transportit është 3m;
Platforma e informacionit të automjetit gjithëdrejtues, funksionimi i pajisjeve të monitorimit në kohë reale,
Sistemi inteligjent i ndërveprimit IOT e bën shërbimin celular të realizohet.
Kabina me pamje të plotë, butonat dhe çelsat janë të gjitha brenda mundësive.

specifikimet
ArtikullNjësivlerëVërejtjet
Kapaciteti maksimal i ngritjes × rrezet × m260 × 5
Pesha e vdekur e vinçit me bum bazët210
Gjatësia e bumit kryesorGjatësia e bumit Sm20-83
SL-gjatësia e bumitm86-95
Gjatësia F-xhibm12-30
Kapaciteti maksimal i ngritjes në krahun fikst34
Këndi F-xhib.10,30
Maks. gjatësia e bumit për punë të rënda me fije fiksem77 + 30
Gjatësia e gjilpërës Wm21-60
Maks. kapaciteti ngritës në xhipin luffingt73.5
Këndi S-boom (për konfigurimin e bumit SW).65-85
Maks. gjatësia e bumit të ngarkesave të rënda me fije luffingm62 + 60
Shpejtësia e vetme e litarit të çikrikëveÇikriku ngritës 1m / min130në shtresën e 6-të të litarit
Çikriku pritës 2m / min120në shtresën e 6-të të litarit
Çikriku kryesor i shkuljesm / min80 × 2në shtresën e 6-të të litarit
Shpejtësia e rrotullimitrpm0-1.2
Shpejtësia e udhëtimitkm / h0-1.0
Max.gradueshmëria%30
Presioni i tokësMPa0.115
Pesha e transportit max.një njësit32Duke përjashtuar çikrikët e ngritjes, mbështetjen e kthimit të titujve të bumit kryesor. Korniza A dhe mekanizmi shkatërrues
Kundërpesha e pasmet83.7
Kundërpesha qendroret32
Motorprodhues
US Cummins
Fuqia e vlerësuar/shpejtësia e rrotullimitKw / rpm227/2000
Maks. momenti i daljes/shpejtësia e rrotullimitNm / rpm1505/1400
Standardi i emisionit
Niveli 3 i USEPA dhe Faza III e BE-së A
HETIM