Të gjitha kategoritë

Vinç zvarritës

Shtëpi> Produkte > Vinç zvarritës

11
Zoomlion 50 Ton Crawler Crane Zcc550v, Shitje e nxehtë në të gjithë botën me performancë të besueshme, e përdorur gjerësisht në shpime, vend pune në tunel, fabrika

Zoomlion 50 Ton Crawler Crane Zcc550v, Shitje e nxehtë në të gjithë botën me performancë të besueshme, e përdorur gjerësisht në shpime, vend pune në tunel, fabrika


Karakteristikat e produktit

● Efikasitet i lartë i punës
Shpejtësia e një litari H1 dhe H2 arrin 145 m/min (shtresa e tretë).
Çikriku opsional me rënie të lirë ndihmon në përmirësimin e efikasitetit të ngritjes.

● Optimizimi në transport dhe çmontim
Gjurmët janë të zgjatshme. Gjerësia maksimale në transport është 3.0 mm.
Pesha e një pllake të vetme kundërpeshë nuk duhet të kalojë 4.5 t. Një vinç i vogël ndihmës mund të ndihmojë në përfundimin e montimit.

specifikimet
ArtikujNjësiVleratShënimet
Maks. momenti i ngritjest×m209
Maks. kapaciteti ngritëst55
Maks. kapaciteti ngritës i fustanit fikst12
Gjatësia kryesore e bumitm13 52 ~
Gjatësia e fiksuar e fijevem7 15 ~
Maks. gjatësia e bumit kryesor + krahu fiksm43 + 15
Këndi kryesor i bumit°30 80 ~
Këndi i fiksuar i krahut°10
Shpejtësia e vetme e litarit H1 dhe H2m / min145Shtresa e 3-të
Shpejtësia e vetme e litarit të çikrikëve gërryesm / min82Shtresa e 3-të
Shpejtësia e rrotullimitrpm0 2.5 ~
Shpejtësia e udhëtimitkm / h0 1.3 ~
Gradeability%30
Presioni i tokësMPa0.063
Pesha e vdekur e vinçitt48.9Bum bazë me grep primar
kundërpeshët16.8
Dimensionet e përgjithshme L×W×Hmm12100 × 4530 (2990) × 3300Me kornizë A dhe seksion strumbullar
MotorModel
WP6G190E301
Fuqia e vlerësuar/shpejtësia e rrotullimitkW / rpm140/2000
Maks. momenti i daljes / shpejtësia e rrotullimitNm / rpm860/1300
Standardi i emisionit/Vendi 3
Distanca midis dy pistave × gjatësia e kontaktit të pistës × gjerësia e pistësmm2230 5000 × × 760Transportuesi i gjurmës u tërhoq
mm3770 5000 × × 760Transportuesi i gjurmës është zgjeruar

Shënim:
1. Shpejtësia e vetme e litarit të çikrikut, shpejtësia e rrotullimit dhe shpejtësia e lëvizjes ndryshojnë me peshën e ngarkesës.
2. Vlera e presionit të tokës është vlera mesatare e mënyrës së funksionimit me bumin bazë. Presioni maksimal aktual i tokës përcaktohet sipas mënyrës aktuale të funksionimit.

2

Konfigurimi nr.PërshkrimParametersVërejtjet
S - 1Bumi kryesorS-boom = 13 – 52 mBumi kryesor përdoret për të ngritur ngarkesën.
S - 2Bum kryesor me fije fikseS-boom = 25 – 43 mF-xhib = 6 – 15 mKrahu i fiksuar është i lidhur me grep ngarkese, por nuk përdoret për të ngritur ngarkesën. Bumi kryesor përdoret për të ngritur ngarkesën.
Konfigurimi nr.PërshkrimParametersVërejtjet
SF - 1Bum kryesor me fije fikseS-boom = 25 – 43 mF-xhib = 6 – 15 mBumi kryesor nuk është i bashkangjitur me grep ngarkese. Për ngritjen e ngarkesës përdoret krahu i fiksuar.
SF - 2Bum kryesor me fije fikseS-boom = 25 – 43 mF-xhib = 6 – 15 mBumi kryesor është i bashkangjitur me grep ngarkese, por nuk përdoret për të ngritur ngarkesën. Për ngritjen e ngarkesës përdoret bom fiks.

3

HETIM