Të gjitha kategoritë

Lajme

Shtëpi> Lajme

Mbi 200 makina njësi po shkojnë në Turqi

Koha: 2022-07-06 Goditjet: 56

Kohët e fundit, pas disa ditësh dërgesash, më shumë se 200 komplete të pajisjeve të nivelit të lartë të Zoomlion përfunduan me sukses "imbarkimin". Me tingujt e një bilbili të trashë dhe me zë të lartë, ata do të nisen nga porti Tianjin dhe do t'i dërgojnë në Turqi, duke nisur një udhëtim të ri për të ndihmuar ndërtimin vendas. Kjo dërgesë është porosia më e madhe e eksportit me një grup të vetëm nga industria e makinerive të ndërtimit të Kinës në vitet e fundit, e cila demonstron konkurrencën e fortë të prodhimit kinez që është i famshëm në të gjithë botën.

1

Personeli përkatës i Zoomlion Overseas Company prezantoi: "Që nga ky vit, produktet e kompanisë kanë vazhduar të shiten mirë në tregun global dhe qindra njësi kanë dalë në det njëra pas tjetrës. Më shumë se 200 njësi të pajisjeve të dërguara këtë herë mbulojnë ngritje inxhinierike.Makineritë, makineritë e betonit, makineritë për lëvizjen e tokës, makineritë e punës ajrore etj., pothuajse përfshijnë të gjitha llojet e makinerive të ndërtimit nën Zoomlion, duke realizuar lulëzim të plotë.”

Produkte të ndryshme po shiten mirë jashtë shtetit. Përveç rimëkëmbjes së ekonomisë botërore dhe çlirimit të kërkesës së tregut ndërkombëtar, Zoomlion përfiton gjithashtu nga mbivendosja e avantazheve të shumta si performanca e shkëlqyer e produkteve të Zoomlion, përparimet në teknologjitë kryesore kryesore dhe globalizimi.

Sipas raporteve, duke marrë si shembull kamionin me pompë të eksportuar, në tre treguesit e ngurtë të vëllimit, presionit dhe lartësisë së rrobave, Zoomlion është në nivelin kryesor në industri. Ai është i pajisur me sistemin e vetë-zhvilluar të kompanisë për reduktimin e dridhjeve aktive të bumit, i cili e bën funksionimin më të qëndrueshëm. , saktësia është gjithashtu më e lartë.

Nëpërmjet teknologjive kyçe si makineritë, energjia elektrike dhe hidraulika, Zoomlion ZE215E-10, ZE135E-10 dhe produkte të tjera të ekskavatorit jo vetëm që kanë besueshmëri dhe stabilitet të lartë, por gjithashtu kanë një jetë të gjatë shërbimi, gjë që mund t'i ndihmojë klientët të kontrollojnë në mënyrë efektive konsumin e karburantit. konkurrues.

2

3

Paraprakisht: Tymi dhe pluhuri janë të gjerë, dhe në shkretëtirën e mbushur me rërë të verdhë, po ndërtohet një stadium i shënuar me yje

Tjetra: Ceremonia e Nënshkrimit të Partneritetit Strategjik Global me Zoomlion