Të gjitha kategoritë

Lajme

Shtëpi> Lajme

Ceremonia e Nënshkrimit të Partneritetit Strategjik Global me Zoomlion

Koha: 2022-06-20 Goditjet: 110

1

Hunan Overseas Home Information and Technology Co., Ltd, është një platformë e dedikuar për ofrimin e shërbimeve për ndërmarrjet që synojnë të zhvillojnë tregun jashtë shtetit duke lidhur talente dhe institucione të nivelit të mesëm dhe të lartë dhe duke ngritur stacione shërbimi jashtë shtetit. E bazuar në 18 vende afrikane dhe e ndjekur nga 120,000+ talente jashtë shtetit të nivelit të mesëm dhe të lartë, Overseas Homes është bërë ura për 500+ institucione biznesi afrikane dhe u ka shërbyer 2,000+ sipërmarrjeve dhe organizatave që nga themelimi i saj në 2016. Si njësia e ndërtimit të Qendra e Shërbimit të Bashkëpunimit Kinë-Afrikë, një nga tetë mekanizmat kryesorë të bashkëpunimit ekonomik dhe tregtar me Afrikën e propozuar nga provinca Hunan, si dhe Zyra Changsha e Këshillit të Biznesit Kinë-Afrikë, shtëpia jashtë shtetit ka krijuar rrjetin superior të marrëdhënieve në mbarë botën . E lidhur me Homes Overseas, Hunan Hisoon Supply Chain Co., Ltd, është e përkushtuar ndaj bashkëpunimit ndërkombëtar të kapaciteteve prodhuese, tregtisë së importit dhe eksportit dhe shërbimeve të zinxhirit të furnizimit bazuar në tregun global. Ajo është e angazhuar kryesisht në eksportin e makinerive të ndërtimit, pajisjeve speciale për shpëtimin emergjent, të energjisë së re dhe produkteve të komunikimit me valë, të cilat shiten në më shumë se 30 vende dhe rajone në të gjithë botën.

Zoomlion Heavy Industry Science & Technology Co., Ltd themeluar në 1992, listuar në bursën e Shenzhen në tetor 2000 dhe listuar në tregun H-share në Hong Kong në vitin 201. Është lider në industrinë e prodhimit të makinerive dhe pajisjeve të ndërtimit në Kinë , por edhe një nga grupet e para të sipërmarrjeve inovative në qark. Kryesisht u angazhua në Kërkim dhe Zhvillim dhe në prodhimin e pajisjeve kryesore të teknologjisë së lartë të nevojshme për projektet kryesore kombëtare të ndërtimit të infrastrukturës si inxhinieria e ndërtimit, inxhinieria e energjisë dhe inxhinieria e transportit.

Gjatë shkëmbimeve, Hisoon dhe Zoomlion kanë krijuar një marrëdhënie të mirë bashkëpunimi dhe një themel të shitur për bashkëpunim. Me rritjen e zhvillimit të bashkëpunimit, për t'i dhënë lojë të plotë avantazheve industriale të të dyja palëve dhe për të nxitur zhvillimin e ripaguar të pas diskutimit të plotë dhe negociatave miqësore, palët bien dakord të nënshkruajnë këtë marrëveshje partneriteti bazuar në parimin e vullnetarizmit, barazisë, përfitime reciproke dhe besueshmëri.


Paraprakisht: Mbi 200 makina njësi po shkojnë në Turqi

Tjetra: Asnje