Të gjitha kategoritë

Lajme

Shtëpi> Lajme

Tymi dhe pluhuri janë të gjerë, dhe në shkretëtirën e mbushur me rërë të verdhë, po ndërtohet një stadium i shënuar me yje

Koha: 2022-07-07 Goditjet: 86

Njëri pas tjetrit “punëtorët e aftë” të veshur me aurora jeshile janë vazhdimisht të zënë në kantier. Me ndihmën e tyre, ndërtimi i themelit të projektit të stadiumit N'Djamena në Çad ka përfunduar mbi 70%, dhe një "Perla" sportive që simbolizon miqësinë midis Kinës dhe Çadit dhe jetën e lumtur të popullit Çad po merr formë gradualisht. Këta "punëtorë të kualifikuar" të zënë janë makineritë dhe pajisjet e ndërtimit ZOOMLION që janë testuar nga tregu.

1

Personi përkatës përgjegjës i Zoomlion tha: "Për momentin, në projektin e stadiumit N'Djamena në Çad, Zoomlion është i pajisur me afro 10 komplete vinçash ndërtimi, ekskavatorë, buldozerë, makineri për pompimin e betonit, etj. Pajisjet janë një forcë kryesore në Ndërtimi i projektit Edhe në këtë mjedis plot me rërë të verdhë, këto pajisje ende garantojnë efektivisht ecurinë e projektit në sajë të zbatueshmërisë së tyre të fortë në kushtet e punës dhe performancës së shkëlqyer.”
Projekti i Stadiumit N'Djamena në Çad është një nga rezultatet e zbatimit të masave specifike të "Tetë Veprimeve" të Samitit të Pekinit të Forumit për Bashkëpunimin Kinë-Afrikë dhe është një moment historik në bashkëpunimin Kinë-Çad. Sipërfaqja e ndërtimit të projektit është rreth 16 hektarë. Pas përfundimit, ai mund të strehojë 30,000 njerëz për të parë lojën në të njëjtën kohë. Mund të presë gjithashtu garën ndërkontinentale të nivelit "Africa Cup", si dhe gara individuale kombëtare dhe aktivitete kulturore në shkallë të gjerë.

2

Përveç ndihmës për projektin e stadiumit N'Djamena në Çad, pajisjet e Zoomlion kanë marrë pjesë gjithashtu në shumë projekte të njohura në shkallë të gjerë në Afrikë, si projekti i fushës së naftës dhe tubacionit Hoima në Ugandë, dhe hidrocentrali më i madh në Tanzani - Projekti Julius Nyerere Hydropower, kryeqyteti i ri i Egjiptit etj.

3

Kuptohet se Zoomlion është një nga kompanitë më të hershme në industrinë kineze të makinerive të ndërtimit që ka hyrë në Afrikë. Pas vitesh zhvillimi intensiv të tregut, Zoomlion ka krijuar një plan urbanistik të shëndoshë të tregut në Afrikë duke krijuar dhe përmirësuar rrjetin e kanaleve, duke promovuar strategjitë e lokalizimit dhe duke forcuar sistemin mbështetës për pjesët e shërbimit. Aktualisht, Zoomlion është bërë tre eksportuesit kryesorë kinezë të makinerive të ndërtimit dhe makinerive bujqësore në Afrikë, duke paraqitur një plan të bukur për Zoomlion në Afrikë.

Paraprakisht: U lëshua vinçi i parë hibrid në botë për të gjithë terrenin dhe Zoomlion udhëheq industrinë në epokën e energjisë së re

Tjetra: Mbi 200 makina njësi po shkojnë në Turqi