Të gjitha kategoritë

Lajme

Shtëpi> Lajme

U lëshua vinçi i parë hibrid në botë për të gjithë terrenin dhe Zoomlion udhëheq industrinë në epokën e energjisë së re

Koha: 2022-07-07 Goditjet: 130

Më 11 prill, Zoomlion lëshoi ​​​​vinçin e parë hibrid në botë për të gjithë terrenin ZAT2200VE863. Ky produkt është një tjetër arritje inovative e bërë nga Zoomlion në fushën e materialeve të reja dixhitale, të energjisë së re dhe të materialeve të reja pas lëshimit të vinçit të parë elektrik të pastër në botë, duke demonstruar teknologjinë e avancuar të Kinës në zhvillimin e energjisë së re dhe vinçave të gjithë terrenit. Forca udhëheqëse globale.

1

Vitet e fundit, e nxitur nga inkurajimi i politikave dhe kërkesa e tregut, industria e makinerive të ndërtimit është përshpejtuar në epokën e re të energjisë. Makineritë hibride të ndërtimit kanë karakteristikat e konsumit të ulët të karburantit, më pak ndotje, zhurmë të ulët dhe efikasitet të lartë të energjisë, gjë që është e favorshme për promovimin e transformimit të energjisë dhe përmirësimit teknologjik në industri.

Vinçi hibrid i të gjithë terrenit ZAT2200VE863 është një produkt që pasqyron forcën teknike gjithëpërfshirëse të Zoomlion. Bazuar në arritjet teknike të akumuluara në fushën e energjisë së re dhe vinçave, ZAT2200VE863 ka një performancë të favorshme dalëse hibride dhe realizon avantazhet plotësuese të dy sistemeve të energjisë elektrike dhe karburantit. I drejtuar nga motori i dyfishtë benzinë-elektrik, ZAT2200VE863 është më i fuqishëm, me një fuqi maksimale dalëse prej 360 kW.

Sipas raporteve, produkti ka tre mënyra funksionimi të ngritjes: funksionimin e pastër elektrik, funksionimin me prizë dhe funksionimin e prodhimit të energjisë me karburant, i cili mund të përshtatet plotësisht me kushte të ndryshme pune dhe skenarë aplikimi. Midis tyre, në mënyrën e funksionimit të pastër elektrik, pajisja mund të punojë në mënyrë të pavarur me baterinë për 8 orë. Gjatë funksionimit në modalitetin prizë, rryma e jashtme 380V AC mund të përdoret për të ngarkuar baterinë e automjetit. Kur fuqia e baterisë është e pamjaftueshme ose vendi nuk mund të futet në prizë, motori i karburantit të shasisë drejton gjeneratorin për të gjeneruar energji për të siguruar energji për funksionimin e ngritjes dhe motori me naftë punon gjithmonë në intervalin ekonomik të konsumit të karburantit që përputhet me motorin, duke kursyer 35 % krahasuar me vinçat konvencionale me karburant.

Sipas personit teknik përkatës përgjegjës për Zoomlion, duke qenë se modaliteti i pastër elektrik dhe priza nuk konsumojnë karburant dhe ure, ato janë më miqësore me mjedisin dhe më ekonomike. Sipas vlerësimeve, përdorimi i funksionimit të pastër elektrik në makinë mund të kursejë më shumë se 100,000 juanë në kostot e karburantit krahasuar me të njëjtin tonazh të automjeteve me karburant.

2

Krahasuar me vinçat prej 25 tonësh të lëshuar aktualisht brenda dhe jashtë vendit, tonazhi i Zoomlion ZAT2200VE863 është rritur me gati 10 herë, duke arritur në 220 tonë. Në të njëjtën kohë, bumi kryesor i këtij produkti zgjatet plotësisht 85 metra, dhe kapaciteti maksimal ngritës i bumit plotësisht të zgjatur është 7.2 ton.
Sipas politikave kombëtare, tendencave të industrisë dhe kërkesave të tregut, Zoomlion vazhdon të forcojë integrimin dhe inovacionin e teknologjive të reja si dixhitale të reja, energji të reja dhe materiale të reja. Produktet e nivelit të lartë vazhdojnë të shfaqen dhe konkurrueshmëria e tregut vazhdon të rritet, duke formuar një kombinim të zbatimit të teknologjisë dhe përsëritjes së produktit. Një rreth i virtytshëm. Është pikërisht për shkak të përparimeve të vazhdueshme në teknologjitë e reja dhe aspekte të tjera që është arritur ZAT2200VE863, vinçi i parë hibrid i të gjithë terrenit në botë.

Para kësaj, Zoomlion lëshoi ​​produkte të nivelit të lartë dhe inovativë si vinçi i parë i pastër elektrik i kamionit në botë dhe kamioni i parë me pompë me fibër karboni të prodhuar në vend në industri. Bazuar në zotërimin e saktë të kërkesës së tregut dhe akumulimin teknik gjatë viteve, produktet e reja energjetike të Zoomlion kanë mbuluar vinça, kamionë me pompa, kamionë mikser, platforma pune ajrore, pajisje emergjente, makineri gërmimi, makina minerare, shasi të rënda dhe seri të tjera. Ai miraton një kombinim të energjisë elektrike të pastër, qelizës së karburantit me hidrogjen dhe fuqisë hibride.

Lëshimi i vinçit të parë hibrid në botë për të gjithë terrenin është një arritje e re e inovacionit teknologjik dhe kërkimit dhe zhvillimit të produktit të Zoomlion, si dhe një pikënisje e re. Në të ardhmen, Zoomlion do t'i përmbahet teknologjisë, do të vazhdojë të përmirësohet në drejtim të materialeve të reja dixhitale, të energjisë së re dhe të materialeve të reja dhe do të udhëheqë zhvillimin dixhital, inteligjent dhe të gjelbër të industrisë.Paraprakisht: Asnje

Tjetra: Tymi dhe pluhuri janë të gjerë, dhe në shkretëtirën e mbushur me rërë të verdhë, po ndërtohet një stadium i shënuar me yje