Të gjitha kategoritë

Rrepak i ashpër i terrenit

Shtëpi> Produkte > Rrepak i ashpër i terrenit

图片
Zoomlion Rough-terrain-vinc Zrt600, Star Model Hot Shitet, i përdorur gjerësisht në fushën e naftës dhe gazit

Zoomlion Rough-terrain-vinc Zrt600, Star Model Hot Shitet, i përdorur gjerësisht në fushën e naftës dhe gazit


Karakteristikat e produktit

Karakteristikat dalluese:
● Katër mënyra të drejtimit:
Drejtues me 2 rrota (rrota e përparme), timon me 2 rrota (rrota e pasme), Drejtues me 4 rrota dhe Drejtues Gaforrja
● Maks. Kapaciteti i vlerësuar ngritës: 60 ton në rreze pune 3.0 m
● Maks. lartësia e ngritjes: 61.2 m
● Maks. shpejtësia e drejtimit: 40 km/h
● Përmasat e përgjithshme: 14100×3300×3790 mm
● Pesha e vdekur: 45 ton
● Aftësia për të marrë dhe mbajtur ngarkesa
● Performanca e udhëtimit në terren të ashpër

specifikimet
TipiSer JoArtikullNjësivlerë
Performanca e punës1Maks. kapaciteti i vlerësuar ngritës × rrezja e punëskg.m60000 × 2.5
2Maks. momenti i ngarkesës së bumit kryesorkN.m2116.8
3Maks. momenti i ngarkesës së bumit kryesor (plotësisht i zgjatur)kN.m1197
4Maks. lartësia e ngritjes së bumit kryesor (plotësisht e zgjatur)m45.1
5Maks. lartësia e ngritjes së xhibitm61.2
përmasat6Dimensionet e përgjithshme (L × W × H)mm14100 3300 × × 3790
7Përhapja e kapakëve (lartësia × gjerësia)mm7380 × 7400
8Gjatësia kryesore e bumitmm11600 - 45000
9Gjatësia e xunkthitmm9500 - 16000
10Këndi i bumit°-2 - 80
11Gama e lëkundjes
Lëkundje 360° e pakufizuar (gama e plotë)
Shpejtësitë e punës12Maks. Shpejtësia e litarit të ngritjes (çikriku kryesor)m / min130
13Min. boom teleskopimi nga kohas95
14Min. teleskopi bum në kohës110
15Min. bum derriking up times45
16Min. bum derriking poshtë kohës125
17Shpejtësia e lëkundjesr / min0 2.4 ~
Sistemi hidraulik18Presioni maksimal i punësMPa28
19Vlerësoni rrjedhën e punësL / min280
20Kapaciteti i rezervuarit të vajit hidraulikL850
Masa bruto e automjeteve21pesha brutokg45000
22Pesha e përparmekg25000
23Pesha e pasmekg20000
Ngarje24Maks. shpejtësia e drejtimitkm / h36
25wheelbasemm3950
26Shkallët (para / mbrapa)mm2605
27Maks. shkallëzueshmëria%75

2

HETIM