Të gjitha kategoritë

Rrepak i ashpër i terrenit

Shtëpi> Produkte > Rrepak i ashpër i terrenit

17
18
Zoomlion Rough-terrain-crane Zrt850, 85 Ton Shitje e nxehtë Efikasitet super i lartë i punës
Zoomlion Rough-terrain-crane Zrt850, 85 Ton Shitje e nxehtë Efikasitet super i lartë i punës

Zoomlion Rough-terrain-crane Zrt850, 85 Ton Shitje e nxehtë Efikasitet super i lartë i punës


Karakteristikat e produktit

Karakteristikat dalluese:
● Katër mënyra të drejtimit:
Drejtues me 2 rrota (rrota e përparme), timon me 2 rrota (rrota e pasme), Drejtues me 4 rrota dhe Drejtues Gaforrja
● Maks. Kapaciteti i vlerësuar ngritës: 85 ton në rreze pune 3 m
● Maks. lartësia e ngritjes: 65.7 m
● Maks. shpejtësia e drejtimit: 36 km/h
●Përmasat e përgjithshme: 14460 mm×3400 mm×3850 mm
● Pesha e vdekur: 53.7 ton
● Aftësia për të marrë dhe mbajtur ngarkesa
● Performanca e udhëtimit në terren të ashpër


specifikimet
TipiSer JoArtikullNjësivlerë
Performanca e punës1Maks. kapaciteti i vlerësuar ngritës × rrezja e punëskg.m85000 × 3
2Maks. momenti i ngarkesës së bumit kryesorkN.m2700
3Maks. momenti i ngarkesës së bumit kryesor (plotësisht i zgjatur)kN.m1370
4Maks. lartësia e ngritjes së bumit kryesor (plotësisht e zgjatur)m49.8
5Maks. lartësia e ngritjes së xhibitm65.7
përmasat6Dimensionet e përgjithshme (L × W × H)mm14460 3400 × × 3850
7Përhapja e kapakëve (lartësia × gjerësia)mm7380 × 7300
8Gjatësia kryesore e bumitmm12100 - 47000
9Gjatësia e xunkthitmm9500 - 16000
10Këndi i bumit°-1 - 80
11Gama e lëkundjes
Lëkundje 360° e pakufizuar (gama e plotë)
Shpejtësitë e punës12Maks. Shpejtësia e litarit të ngritjes (çikriku kryesor)m / min130
13Min. boom teleskopimi nga kohas120
14Min. teleskopi bum në kohës135
15Min. bum derriking up times46
16Min. bum derriking poshtë kohës105
17Shpejtësia e lëkundjesr / min0 2 ~
Sistemi hidraulik18Presioni maksimal i punësMPa31.5
19Vlerësoni rrjedhën e punësL / min280
20Kapaciteti i rezervuarit të vajit hidraulikL1000
Masa bruto e automjeteve21pesha brutokg53700
22Pesha e përparmekg26900
23Pesha e pasmekg26800
Ngarje24Maks. shpejtësia e drejtimitkm / h36
25wheelbasemm4150
26Shkallët (para / mbrapa)mm2632
27Maks. shkallëzueshmëria%75

2

HETIM