Të gjitha kategoritë

Vinç zvarritës teleskopik

Shtëpi> Produkte > Vinç zvarritës teleskopik

图片 2
图片
Vinç zvarritës teleskopik Zoomlion 30ton Zct300v532, model i ri i lëshuar me shitje të nxehtë
Vinç zvarritës teleskopik Zoomlion 30ton Zct300v532, model i ri i lëshuar me shitje të nxehtë

Vinç zvarritës teleskopik Zoomlion 30ton Zct300v532, model i ri i lëshuar me shitje të nxehtë


Karakteristikat e produktit

● Kapacitet i fortë ngritës
Bumi kryesor përbëhet nga 5 seksione bumi në formë U të cilat mund të shtrihen në një gjatësi maksimale prej 42 m, duke kontribuar në kapacitetin e lartë të ngritjes gjithëpërfshirëse të vinçit dhe duke siguruar udhëheqjen e Zoomlion në industri. Koka e bumit të tipit pllakë të projektuar në mënyrë të pavarur dhe fundi kompakt i bumit realizojnë raportin optimal të mbivendosjes si dhe kapacitetin më të fortë ngritës të bumit kryesor. Gjenerata e dytë e teknologjisë së teleskopit pa bum, e cila është e re në industri, rrit stabilitetin gjatë teleskopit dhe e sjell automjetin e përgjithshëm me kapacitet më të lartë kundër kërcimit.

● Efikasitet i lartë i punës
Në vinç është instaluar një levë kontrolli pilot hidraulik, i cili është i aftë të kombinojë lëvizjet e çikrikëve kryesorë dhe ndihmës, mekanizmin e rrëshqitjes, mekanizmin rrotullues dhe mekanizmin teleskopik, duke rritur kështu në masë të madhe efikasitetin e ngritjes së vinçit.
Vinçi karakterizohet në funksionimin e tij të përshtatshëm, fleksibël, të qëndrueshëm dhe të besueshëm, të cilat mund të rregullohen në një mënyrë pa shkallë.
Shpejtësia e vetme e litarit të çikrikëve ngritës 1 dhe 2 mund të arrijë 135 m/min (në shtresën e 4-të në kazan).

● Forca më e fortë tërheqëse me një litar me tela
Çikrikët kryesorë dhe ndihmës përdorin një litar teli standard φ17 kundër gjarpërimit.

● Optimizimi i transportit, montimit dhe çmontimit
Lehtë për t'u transferuar midis vendeve të punës; i gjithë automjeti mund të transportohet në një kamion.
Transportuesit e zvarritësit mund të zgjaten dhe tërhiqen, dhe gjerësia maksimale e transportit të vinçit është 3 m.

specifikimet
ArtikullNjësivlerëVërejtjet
Maks. kapaciteti ngritëst30
Maks. momenti i ngritjest×m123
Gjatësia kryesore e bumitm10.7-42
Gjatësia e xunkthitm8
Maks. gjatësia e bumit kryesor me fije fiksem42 + 8
Këndi kryesor i bumit°-1.5-80
Kompensimi me xhib°0, 15, 30
Maks. shpejtësia e vetme e litarit të çikrikut kryesor ngritësm / min135E shkarkuar, shtresa e 4-të e daulleve
Maks. shpejtësia e vetme e litarit të çikrikut ndihmës ngritës.m / min135E shkarkuar, shtresa e 4-të e daulleve
Shpejtësia e largimit (lart/poshtë)s35
Boom derricking up times80
Shpejtësia e rrotullimitrpm0-2.7
Shpejtësia e udhëtimitkm / h0-3
Maks. shkallëzueshmëria%45
deadweightt41.2
kundërpeshët12
Dimensionet e përgjithshme (L × W × H)mm12935 × 4540 (2990) × 3000
MotorModel
Weichai WP6G190E301
Fuqia e vlerësuar / shpejtësia e rrotullimitkW / rpm140/2000
Maks. çift ​​rrotullimi i daljes / shpejtësia e rrotullimitNm / rpm860/1500
Emetimi i shkarkimit/Faza III Kombëtare Kineze

Shënim:Shpejtësia e vetme e litarit të çikrikut, shpejtësia e rrotullimit dhe shpejtësia e lëvizjes ndryshojnë me ngarkesën.

HETIM