Të gjitha kategoritë

Vinç zvarritës teleskopik

Shtëpi> Produkte > Vinç zvarritës teleskopik

9
10
Vinç zvarritës teleskopik Zoomlion 60ton Zct600v532, model i ri me super performancë dhe efikasitet pune, markë e shkëlqyeshme me një shërbim të plotë para-pas shitjes
Vinç zvarritës teleskopik Zoomlion 60ton Zct600v532, model i ri me super performancë dhe efikasitet pune, markë e shkëlqyeshme me një shërbim të plotë para-pas shitjes

Vinç zvarritës teleskopik Zoomlion 60ton Zct600v532, model i ri me super performancë dhe efikasitet pune, markë e shkëlqyeshme me një shërbim të plotë para-pas shitjes


Karakteristikat e produktit

● Efikasitet i lartë i punës
Vinçi është i aftë për lëvizje të shumta komplekse.
Shpejtësia e vetme e litarit në shtresën më të jashtme të çikrikut ngritës 1 është 135 m/min.

● Optimizimi i transportit, montimit dhe çmontimit
Katër pllakat e kundërpeshës, pesha e të cilave është përkatësisht 8 t, 8 t, 2 t dhe 2 t, mund të instalohen me lehtësi nga një mbajtës kundërpeshë.
Transportuesit e zvarritësit mund të zgjaten dhe tërhiqen, dhe gjerësia maksimale e transportit të vinçit është 3.3 m.

specifikimet
ArtikullNjësivlerëVërejtjet
Maks. kapaciteti ngritëst60
Maks. momenti i ngritjest×m225
Maks. momenti i ngritjes në maksimum. gjatësia e bumitt×m122
Gjatësia kryesore e bumitm11.9-46
Gjatësia e xunkthitm7.5-12.8
Maks. gjatësia e bumit kryesor me xhibm58.8
Këndi kryesor i bumit°-2-80
Kompensimi me xhib°0, 15, 30
Maks. shpejtësia e vetme e litarit të çikrikut kryesor ngritësm / min135E shkarkuar, shtresa e 4-të e daulleve
Maks. shpejtësia e vetme e litarit të çikrikut ndihmës ngritës.m / min135E shkarkuar, shtresa e 4-të e daulleve
Boom derricking up times50
Koha e largimit të teleskopit të bumits120
Shpejtësia e rrotullimitrpm0-2
Shpejtësia e udhëtimitkm / h2.7 (i shkarkuar)/1.5 (i ngarkuar plotësisht)
Maks. shkallëzueshmëria%45
Presioni i tokësMPa0.065
deadweightt62.5Me grepin kryesor të instaluar
kundërpeshët20 t
Dimensionet e përgjithshme (L × W × H)mm14000×3300 (4960)×3220
MotorModel
WP6G210E330Power Co Weichai, Ltd
Fuqia e vlerësuar / shpejtësia e rrotullimitkW / rpm154/2200
Maks. çift ​​rrotullimi i daljes / shpejtësia e rrotullimitNm / rpm860/1500
Emetimi i shkarkimit/Faza III Kombëtare Kineze për automjetet jo-rrugore
Distanca midis qendrës së gjurmës × gjatësia e kontaktit të zvarritësit × gjerësia e zvarritësitmm2540 5300 × × 760Transportuesi i zvarritësit u tërhoq
mm4200 5300 × × 760Transportuesi zvarritës u zgjerua
zhurmëNiveli i zhurmës jashtë kabinës së operatorit gjatë funksionimitdB≤107
Niveli i zhurmës në kabinën e operatorit gjatë funksionimitdB≤85

Shënim:
1. Shpejtësia e vetme e litarit të çikrikut, shpejtësia e rrotullimit dhe shpejtësia e lëvizjes ndryshojnë me ngarkesën.
2. Presioni i tokës është një vlerë mesatare dhe presioni maksimal aktual i tokës duhet të përcaktohet sipas kushteve aktuale të ngritjes.

HETIM