Të gjitha kategoritë

Kamion i montuar vinçi

Shtëpi> Produkte > Kamion i montuar vinçi

8
Vinç 55 tonësh i montuar në kamion Zoomlion, i përdorur gjerësisht në aplikacione të ndryshme dhe më i miri në intervalin e mesëm

Vinç 55 tonësh i montuar në kamion Zoomlion, i përdorur gjerësisht në aplikacione të ndryshme dhe më i miri në intervalin e mesëm


Karakteristikat e produktit

Vinç kamioni ZOOMLION ZLJ5420JQZ55V, i cili integron përvojën tonë shumëvjeçare në projektimin dhe prodhimin e vinçave të lëvizshëm me teknologji të avancuar ndërkombëtarisht, është një produkt i gjeneratës së re dhe me performancë të lartë i zhvilluar për të përmbushur kërkesat e tregut. Performancat e tij si lartësia e ngritjes, gjatësia kryesore e bumit, shpejtësia e punës dhe kapaciteti ngritës kanë arritur një nivel të avancuar ndërkombëtar.

Ky produkt është një vinç kamioni me funksion rrotullues me gamë të plotë dhe seksione të bumit teleskopik që kontrollohen në proporcion hidraulik. Vinçi miraton shasi për qëllime speciale me 4 boshte të prodhuara vetë, me kabinë me gjerësi të plotë (me makinë 8×4), duke siguruar vizion të gjerë dhe dekorim luksoz. Timoni i miratuar hidraulikisht ka karakteristika të përshtatshme dhe fleksibël.

Valvula e kontrolluar e drejtimit e kontrolluar hidraulike proporcionale e miratuar, sistemi i pompës së ingranazheve të katërfishtë dhe pajisjet e sigurisë si valvula lehtësuese, valvulat e ekuilibrit, bravat hidraulike dhe valvulat e frenave sigurojnë që çdo mekanizëm ekzekutiv të përdorë plotësisht aftësinë e tij të punës, të parandalojë aksidentet e shkaktuara nga mbingarkesa e linjës së naftës dhe tubi i vajit çahet dhe përmirëson shumë besueshmërinë dhe sigurinë e punës.

Pajisjet e sigurisë si kufizuesi i momentit të ngarkesës dhe sistemi i plotë i ndriçimit të vendosur në vinç sigurojnë sigurinë tuaj gjatë funksionimit dhe janë të përshtatshëm për punën e natës.

Ky vinç ka një stil të ri që e bën atë të bukur në figurë, në formë dhe në ngjyrë.

specifikimet

Produkt Modeli

Modeli në industrinë e automjeteve: ZLJ5420JQZ55V
Modeli në industrinë inxhinierike: ZCT550V532
Kodi: ZCT550V532

Te dhena teknike

ArtikullvlerëVërejtjet
Performanca e punësMaks. kapaciteti i vlerësuar ngritës kg55000
Maks. momenti i ngarkesës së bumit bazë kN.m2009
Maks. momenti i ngarkesës së Max. gjatësia e bumit kryesor kN.m1050
Maks. lartësia e ngritjes së bumit bazë m12.6
Maks. lartësia e ngritjes së bumit kryesor m43.6Këta parametra nuk përfshijnë devijimin e bumit dhe krahut.
Maks. lartësia e ngritjes së xhibit m59.5
Shpejtësitë e punësMaks. shpejtësia e litarit të ngritjes (Çikrika kryesore) m/min120
Maks. shpejtësia e litarit të ngritjes (Çikrik ndihmëse) m/min120
Boom derriking up time s50
Boom teleskoping nga koha s95
Shpejtësia e rrotullimit r/min0 - 2.2
NgarjeMaks. shpejtësia e drejtimit km/h76
Maks. klasifikueshmëria %40
Min. diametri i kthesës m≤24
Min. largësia nga toka mm260
Konsumi i naftës për njëqind kilometër L43
peshëPesha e vdekur në gjendje drejtimi kg42000
Masa e plotë e frenimit të automjetit kg41870
Ngarkesa e boshtit të përparmë kg16000
Ngarkesa e boshtit të pasmë kg26000
dimensionDimensionet e përgjithshme (L×W×H) mm13700 2800 × × 3650
Distanca gjatësore ndërmjet shtytësve m5.92
Distanca tërthore ndërmjet shtytësve mZgjeruar plotësisht: 7.10 m, zgjatur ndërmjet: 4.80 m
Rrezja e rrotullimit të bishtit mm3900
Gjatësia kryesore e bumit m11.4 - 43.0
Këndi kryesor i bumit °-2 - 80
Gjatësia e xhibit m9.5, 16.0
Kompensimi °0, 30


Grafiku i ngarkimit

2

HETIM