Të gjitha kategoritë

Kamion i montuar vinçi

Shtëpi> Produkte > Kamion i montuar vinçi

图片 1
图片 2
图片 3
Vinç 80 tonësh i montuar në kamion Zoomlion, performancë e përmirësuar ngritëse, efikasitet i lartë i punës dhe kthim i shkëlqyeshëm nga investimi
Vinç 80 tonësh i montuar në kamion Zoomlion, performancë e përmirësuar ngritëse, efikasitet i lartë i punës dhe kthim i shkëlqyeshëm nga investimi
Vinç 80 tonësh i montuar në kamion Zoomlion, performancë e përmirësuar ngritëse, efikasitet i lartë i punës dhe kthim i shkëlqyeshëm nga investimi

Vinç 80 tonësh i montuar në kamion Zoomlion, performancë e përmirësuar ngritëse, efikasitet i lartë i punës dhe kthim i shkëlqyeshëm nga investimi


Karakteristikat e produktit

Vinça kamioni ZOOMLION ZTC800V, e cila integron përvojën tonë shumëvjeçare në projektimin dhe prodhimin e vinçave të lëvizshëm me teknologji të avancuar, është një produkt i gjeneratës së re dhe me performancë të lartë i zhvilluar për të përmbushur kërkesat e tregut. Performancat e tij, si lartësia e ngritjes, gjatësia kryesore e bumit, shpejtësia e punës dhe kapaciteti ngritës, kanë arritur një nivel të avancuar ndërkombëtar.

Ky produkt është një vinç kamioni me funksion rrotullues të plotë, seksione të bumit teleskopik dhe sisteme proporcionale të kontrolluara nga pilotët. Vinçi miraton shasi me qëllime speciale me 4 boshte me gjerësi të plotë të prodhuar vetë (8×4 me makinë, duke ofruar drejtim të përshtatshëm dhe fleksibël me fuqi hidraulike), duke ofruar vizion të gjerë, kabinë të gjerë dhe pajisje luksoze.
Sistemi më i fundit i valvulës së kontrollit të drejtimit dhe pompës së bashku sigurojnë që çdo mekanizëm ekzekutiv të përdorë plotësisht aftësinë e tij të punës. Joysticks me shpejtësi të kontrolluar lehtë, fleksibël, të besueshëm dhe pa shkallë (L/R) mund t'i ofrojnë vinçit lëvizje të njëkohshme të qetë midis "Çikrikëve të rrotave lart", "Çikrikëve të mbështjelljes", "Derricking", "Rrëshqitjes" dhe "Bomit të teleskopit në / jashtë”, të cilat përmirësojnë shumë efikasitetin e punës së vinçit. Pajisjet e sigurisë si valvula e ndihmës, valvula e ekuilibrit, bllokimi hidraulik dhe valvula e frenimit të vendosura në sistemin hidraulik parandalojnë aksidentet e shkaktuara nga mbingarkesa e linjës së naftës dhe këputja e tubit të vajit.

Pajisjet e sigurisë si kufizuesi i momentit të ngarkesës dhe sistemet e plota të ndriçimit sigurojnë sigurinë tuaj gjatë punës dhe janë të përshtatshme për punën e natës.

Ky vinç ka një stil të ri që e bën atë të bukur në figurë, në formë dhe në ngjyrë.

specifikimet

Produkt Modeli
Modeli në industrinë inxhinierike: ZTC800V
Kodi i produktit: ZTC800V

Te dhena teknike

ArtikullvlerëVërejtjet
Performanca e punësMaks. kapaciteti i vlerësuar ngritës kg80000
Maks. momenti i ngarkesës së bumit bazë Nm2575
Maks. momenti i ngarkesës max. gjatësia e bumit kryesor kN.m1240
Maks. lartësia e ngritjes së bumit bazë m12.2
Maks. lartësia e ngritjes së bumit kryesor m44.2Këta parametra nuk përfshijnë devijimin e bumit dhe krahut.
Maks. lartësia e ngritjes së xhibit m60.2
Shpejtësitë e punësMaks. shpejtësia e litarit të ngritjes (çikrika kryesore) m/min≥ 135Shtresa e 4-të e daulleve
Maks. shpejtësia e litarit të ngritjes (çikrik ndihmës) m/min≥ 110Shtresa e dytë e tamburit
Boom derriking up time s57
Boom teleskoping nga koha s107
Maks. shpejtësia e rrotullimit r/min1.8
NgarjeMaks. shpejtësia e drejtimit km/h75
Maks. klasifikueshmëria %37
Min. diametri i kthesës m24
Min. largësia nga toka mm280
Konsumi i naftës për njëqind kilometra L46
MasëPesha e vdekur në gjendje drejtimi kg45000
Masa e plotë e frenimit të automjetit kg44870
Ngarkesa e boshtit të përparmë kg19000
Ngarkesa e boshtit të pasmë kg26000
përmasatDimensionet e përgjithshme (L×W×H) mm14100 2750 × × 3750
Distanca gjatësore ndërmjet shtytësve m6.00
Distanca tërthore ndërmjet shtytësve mPër mbështetëset plotësisht të zgjatura: 7.60 m; për shtyllat e zgjatura ndërmjetëse: 5.04 m
Rrezja e rrotullimit të bishtit mm4020
Gjatësia kryesore e bumit m11.6 - 44.0
Këndi i bumit °-2 - 80
Gjatësia e xhibit m9.5, 16
Kompensimi °0, 30


Grafiku i ngarkimit

2

HETIM