Të gjitha kategoritë

OURPRODUKTE

Zinxhiri i Furnizimit Hunan Hi-Soon është një ndërmarrje e bazuar në tregun global dhe e përkushtuar ndaj bashkëpunimit ndërkombëtar të kapaciteteve prodhuese, tregtisë së importit dhe eksportit.

APLIKIMI I TË PRODUKTI

Zinxhiri i Furnizimit Hunan Hi-Soon është një ndërmarrje e bazuar në tregun global dhe e përkushtuar ndaj bashkëpunimit ndërkombëtar të kapaciteteve prodhuese, tregtisë së importit dhe eksportit.

Lajme

U lëshua vinçi i parë hibrid në botë për të gjithë terrenin dhe Zoomlion udhëheq industrinë në epokën e energjisë së re
2022-07-07

Më 11 prill, Zoomlion lëshoi ​​vinçin e parë hibrid të të gjithë terrenit në botë ZAT2200VE863. Ky produkt është një tjetër arritje inovative e bërë nga Zoomlion në fushën e materialeve të reja dixhitale, të energjisë së re dhe të reja pas lëshimit të vinçit të parë elektrik të pastër në botë.

Mëso më shumë
Tymi dhe pluhuri janë të gjerë, dhe në shkretëtirën e mbushur me rërë të verdhë, po ndërtohet një stadium i shënuar me yje
2022-07-07

Njëri pas tjetrit "punëtorët e aftë" të veshur me aurora jeshile janë vazhdimisht të zënë në kantier. Me ndihmën e tyre, ndërtimi i themelit të projektit të stadiumit N'Djamena në Çad ka përfunduar mbi 70%, dhe një "Perla" sportive që simbolizon miqësinë midis Kinës dhe Çadit dhe jetën e lumtur të popullit Çad po merr formë gradualisht.

Mëso më shumë
Mbi 200 makina njësi po shkojnë në Turqi
2022-07-06

Kohët e fundit, pas disa ditësh dërgesash, më shumë se 200 komplete të pajisjeve të nivelit të lartë të Zoomlion përfunduan me sukses "imbarkimin". Me zhurmën e një bilbili të trashë dhe të lartë, ata do të nisen nga porti Tianjin dhe do t'i dërgojnë në Turqi.

Mëso më shumë
Ceremonia e Nënshkrimit të Partneritetit Strategjik Global me Zoomlion
2022-06-20

Hunan Overseas Home Information and Technology Co., Ltd, është një platformë e dedikuar për ofrimin e shërbimeve për ndërmarrjet që synojnë të zhvillojnë tregun jashtë shtetit duke lidhur talente dhe institucione të nivelit të mesëm dhe të lartë dhe duke ngritur stacione shërbimi jashtë shtetit. Bazuar në 18 vende afrikane dhe ndjekur nga 120,000+ talente të nivelit të mesëm dhe të lartë jashtë shtetit

Mëso më shumë
PAJISJET E MAKINIMIT

Zinxhiri i Furnizimit Hunan Hi-Soon është një ndërmarrje e bazuar në tregun global dhe e përkushtuar ndaj bashkëpunimit ndërkombëtar të kapaciteteve prodhuese, tregtisë së importit dhe eksportit. Platforma e Shërbimit Ekonomik dhe Tregtisë së Jashtme në Shtëpi si kompania e saj e lidhur

Departamenti i Cilësisë

Zinxhiri i Furnizimit Hunan Hi-Soon është një ndërmarrje e bazuar në tregun global dhe e përkushtuar ndaj bashkëpunimit ndërkombëtar të kapaciteteve prodhuese, tregtisë së importit dhe eksportit. Platforma e Shërbimit Ekonomik dhe Tregtisë së Jashtme në Shtëpi si kompania e saj e lidhur